What's Next!?

 

 

What's Next!? speelt zich af in Almere en gaat over Luna (21), Sanne (15) en Thijs (27) die stuk voor stuk kampen met de belangrijke levensvragen.
 In de kleine studentenkamer van Luna staan zij lijnrecht tegenover elkaar. Ieder met hetzelfde doel: geliefd en gelukkig worden. Dat is moeilijker dan het lijkt.
Zeker als ambities, verlangen en angst in het spel komen.

 

Als artistiek leider bij Toneelgroep Sterrenstof en Coördinator van Coachingsproject Matching Talents van de VMCA zag Stein Janssen de noodzaak om hier een bijdrage aan te leveren. Door samen met de jongeren en coaches van VMCA zijn voorstelling te schrijven, geeft hij de jongeren een stem in Almere en is de voorstelling What’s Next!? op echte ervaringen gebaseerd. What’s Next!? gaat over drie jongeren die op een kruispunt in hun leven staan. Allemaal willen zij er graag zelf achter komen wat zij met hún leven willen. Ook verlangen zij allemaal naar vrij zijn van angst.
Eigenlijk verlangen zij naar volwassenwording. Zij hebben het gevoel om noodgedwongen keuzes te moeten maken, waarin zij hopen snel gelukkig te kunnen worden. Zij komen er in de voorstelling achter, dat weten wat je wil doen tijd, aandacht en liefde voor jezelf vergt.

 

Ook komend jaar organiseert
Toneelgroep Sterrenstof in samenwerking met
SamCoaching de thema-avond genaamd De Kunst van het Kiezen

 

 

 

Spel: Roos Dros, Sharon Merk & Stein Janssen

Regie: Jochem van Rijsingen

Tekst: Stein Janssen 

 

Speeldata: Volgen spoedig

 

 

 

 

 

 

Sterrenstof Partners: